ALPHA TEAM TRADE Branduri Cosul tau 0 Contul tau

Despre noi

Daca detii un Salon de Infrumusetare,un magazin,sau esti un simplu comerciant in cautarea celui mai bun pret la produse beauty-care profesionale,pentru afacerea ta,atunci noi suntem cea mai buna solutie pentru tine si afacerea ta.
AB-distribution este un magazin online a carui produse sunt disponibile en gros. Pentru clientii care vand la bucata este esential sa se asigure ca achizitioneaza marfa la cele mai mici preturi si o calitate buna. AB-distribution sta la dispozitia propietarilor de magazine si saloanelor de infrumusetare ce cumpara produse beauty-care profesionale en gros pentru femei, barbati sau copii.

Recomandam sa vizitati site-ul des si sa va abonati la newsletter pentru a fi la curent cu produsele noi si ofertele disponibile. Astfel, te poti asigura ca ai cumparat en gros la preturi ieftine si exact ce ai nevoie. Totodata, tinem cont de cererea clientilor si oferim produse.

Te asiguram de un transport rapid, in aproximativ 1-3 zile comanda ta este livrata chiar la sediul tau. Astfel, cele mai noi produse de pe site ajung rapid pe rafturile tale. Pentru comerciantii care cumpara stocuri mari oferim discount-uri considerabile. Daca detii un magazin cu o diversitate de produse, AB-distribution este furnizorul en gros potrivit pentru tine, deoarece colaboram direct cu producatorii sau comerciantii care au stocuri mari de marfa si variate.

Va punem la dispozitie peste sute de produse en gros, este printre putinele magazine ce ofera consultanta personala pentru magazinul tau, un consultant individual va fi responsabil pentru toate comenzile pe care le vei plasa. Profita de faptul ca suntem un magazin ce sta la dispozitia ta la orice ora, acest lucru costituie un avantaj in vederea celor care sunt prinsi la locul de munca, in trafic,la salon sau la magazin.

Ai nevoie de consultanta in alegerea produselor en gros?
Avand o experienta de peste 10 ani de activitate in domeniul distributiei de produse en gros, echipa noastra va raspunde intrebarilor dumneavoastra despre produsele en gros .

Profita de oferte en gros

Fiecare magazin fizic care pune la dispozitia clientului cantitate, calitate si diversitate in categorii si in articole are nevoie de acea sursa care sa-i asigure cea mai buna aprovizionare, la cele mai mici preturi si pe termen lung!

Magazinele fizice au datoria de a oferi si de a mentine satisfactia clientilor in materie de calitate, modele si pret! Pentru a indeplini succesul vanzarii si satisfactia clientului exista cateva aspecte importante de care magazinele trebuie sa se tina cont: pretul de achizitie a stocului, pretul de vanzare a articolelor, cheltuielile de intretinere, precum si plata angajatilor, iar toate aceste aspecte depind de un factor "cheie", mai exact de pretul cu care sunt achizitionate produsele in regim en gros, direct de la sursa!

De aceea, va punem la dispozitie sursa AB-distribution, magazinul online cu mii de produse en gros, la cele mai mici preturi, special creeat pentru aprovizionarea oricarui magazine si saloane cu produse de tipul:

 • Vopsea de par si oxidant
 • Ingrijirea parului
 • Hair styling
 • Ingrijirea corpului
 • Maini si unghii
 • Make-Up
 • Parfum

De ce sa alegi AB-distribution in detrimentul unui depozit fizic cu articole en gros? Pentru ca ne adaptam timpului in care totul decurge mai simplu, astfel:

 • Reduci timp si efort implicate in deplasare fizica la depozitele en gros!
 • Reduci costul plicat intr-o deplasare cat si costul transportului stocului!
 • Beneficiezi de calitatea si varietatea de produse!
 • Ai cele mai mici preturi de pe piata!

Condiții vanzare engros

 • Ca să poți vizualiza prețurile de engross trebuie să-ți faci un cont pe site: www.ab-distribution.ro. După ce deții un cont pe persoană fizică, introduci în cont datele pentru persoana juridică.
 • După ce ai făcut contul trimite un mail pe contact@ab-distribution.ro, pentru activarea contului. (numai după activarea contului de către noi o sa puteți vizualiza prețurile de engros).
 • După activarea și confimarea contului de engros (de către noi), se pot vizuliza prețurile. Toate prețurile sunt prețuri cu TVA.

Societatea noastră este plătitoare de TVA.

Transportul este gratuit pentru sume mai mari de 1000 ron cu tva. Pentru comenzi mai mici de 1000 ron cu tva transportul este 25 ron.

Plata se face ramburs la momentul primirii comenzii sau în avans cu OP.

Ne rezervăm dreptul de a solicita avans la comenzile mai mari.

Comenzile mai mari de 2000 ron cu tva beneficiază de o reducere de 3%, dacă sunt platite în cont bancar. Comenzile peste 3000 cu tva ron beneficiază de reducere de 4%, dacă sunt plătite în cont bancar.

Ne străduim să vă oferim cele mai bune prețuri. Pe de altă parte adaosurile practicate de noi sunt rezonabile.

Toate facturile sunt insoțite de certificate de conformitate pentru produsele din factură.

Pentru orice informație legată de cont, înregistrare și condiții comerciale vă rugăm să ne contactați cu prioritate pe mail contact@ab-distribution.ro sau la numărul de telefon 0742.425.999

Notă: Pentru produsele care nu au prețuri de en gros prețul facturat este egal cu preț întreg minus reducere negociată.

Newsletter

Adresa de e-mail este deja inregistrata!